Boek uw Frietwagen bij Kok Cateringservice

Huur bij ons uw frietwagen op locatie en maak uw partij, evenement of bedrijfsfeest compleet met een frietwagen van Kok Cateringservice!
Het is pas echt feest met een heerlijk Hollands frietje en snack. Het voordeel van een frietwagen op locatie is, dat alles heerlijk vers afgebakken is, waardoor er meteen van genoten kan worden! U kan kiezen uit verschillende pakketten, waarbij ons bekwame personeel alle friet en snacks perfect bereiden.

Zoekt u de gezelligste frietwagen van de regio Amersfoort? Wij komen graag langs op uw evenement of feest. Neem contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid. Wij zijn erg flexibel, want wij hebben drie wagens rijden voor u. Al onze prijzen zijn inclusief 9% BTW dus geen verrassingen achteraf.

frietwagen
frietwagen
frietwagen

Belangrijke Informatie over Onze Frietwagen

Onze mobiele frietwagen blijft standaard 1,5 uur ter plaatse. We hebben een ruimte van 2,5 x 6 meter nodig om te parkeren en een 220 volt aansluiting voor onze afzuigkap en verlichting. Onze frituur werkt op gas. Als u de frietwagen langer op uw evenement wilt hebben, bespreek dan de opties met ons.

Onze Expertise in Frituren

Onze toegewijde frituurmeesters brengen een schat aan ervaring mee, opgedaan in cafetaria’s, wat zich vertaalt naar de kwaliteit van onze friet. We zijn gepassioneerd over wat we doen en we vinden niets leuker dan uw evenement te verrijken met onze smakelijke aanbiedingen.

Jarenlange Ervaring en Netheid

Met 12 jaar ervaring en een vloot van 4 frietwagens, bedienen we evenementen door heel Nederland. We zijn echter zeer zorgvuldig met onze wagens, wat betekent dat we misschien niet overal kunnen staan, maar onze netheid en presentatie zijn altijd van topklasse.

Diverse Pakketten voor Elk Feest

We hebben verschillende pakketten samengesteld om aan de behoeften van diverse evenementen te voldoen. Als geen van onze standaardpakketten precies past bij uw wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakt pakket.

Neem contact op

Neem gerust voor al uw vragen contact met ons op.
Wij zijn 5 dagen in de week telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur op 033-7370015.
Ook zijn wij te bereiken via info@kokcateringservice.nl