Heeft u binnenkort een feest of evenement bij uw vereniging, bedrijf of bij uw thuis huur de poffertjeskraam van Kok cateringsevice?

Een echte Oudhollandse toevoeging voor uw feest of evenement is de poffertjeskraam van Kok Catering! Wij hebben verschillende poffertjeskramen die we bij u op locatie brengen. Op een afgesproken tijd en datum bouwen onze poffertjeskraam bij u op en het feest kan beginnen.

Wij hebben alles bij ons, zoals bakjes, vorkjes, boter en poedersuiker. Alles wat u verwacht van een heerlijke portie authentieke Hollandse poffertjes! Het enige wat u hoeft te doen is alleen nog maar te genieten van onze heerlijke poffertjes.

Vraag een offerte aan voor onze beschikbaarheid.
Indien u een evenement heeft en een gezellige poffertjeskraam zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Poffertjes Arrangementen

Poffertjes bakken, ons vaardige personeel doet het graag! Wij komen met twee personen met onze poffertjeskraam en bakken ongeveer 100 porties van 10 poffertjes per uur. Al onze poffertjes zijn stuk voor stuk overheerlijk en hebben een authentieke smaak, zoals u dat van poffertjes verwacht!

  • 1 uur poffertjes bakken € 190
  • 2 uur poffertjes bakken € 295
  • 3 uur poffertjes bakken € 375
  • 4 uur poffertjes bakken € 450

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Uitgebreide poffertjes arrangementen

Mocht u meerdere porties per uur nodig hebben, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij komen dan met een extra poffertjesbakker en bakken dan 200 porties van 10 poffertjes per uur. De kosten hiervoor bedragen € 75,- per uur extra, inclusief alle ingrediënten. Deze optie is al mogelijk vanaf 2 uur bakken.

Handig om te weten

Binnen Amersfoort rekenen wij geen reiskosten. Voor plaatsen buiten Amersfoort rekenen wij € 0,55 reiskosten per gereden kilometer.
Elke poffertjeskraam van Kok Cateringservice voldoet aan alle eisen van de brandweer. Zo weet u zeker dat u veilig van uw poffertjes kan genieten.

Poffertjes Foodtruck

Wilt u uw feest of evenement aanvullen met onze gave Poffertjes truck?
Dit kan al voor partijen vanaf 3 uur wij bakken 100 porties van 10 poffertjes per uur.
De prijs van poffertjestruck is

    • 3 uur poffertjes bakken € 450,00
    • 4 uur poffertjes bakken € 525,00
    • 5 uur poffertjes bakken € 600,00

Mocht u meerdere porties per uur nodig hebben, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij komen dan met een extra poffertjesbakker en bakken dan 200 porties van 10 poffertjes per uur. De kosten hiervoor bedragen € 75,- per uur extra, inclusief alle ingrediënten.

Handig om te weten

Binnen Amersfoort rekenen wij geen reiskosten. Voor plaatsen buiten Amersfoort rekenen wij € 0,75 reiskosten per gereden kilometer.
Elke poffertjeskraam van Kok Cateringservice voldoet aan alle eisen van de brandweer. Zo weet u zeker dat u veilig van uw poffertjes kan genieten.

Neem contact op

Neem gerust voor al uw vragen contact met ons op.
Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 18:00 uur op 033-7370015
Ook zijn wij te bereiken via info@kokcateringservice.nl

Neem contact op