Boek uw Hotdogkraam bij Kok Cateringservice

Op zoek naar een smakelijke en leuke toevoeging aan uw evenement? Zoek niet verder! Onze hotdogkraam is de ultieme keuze voor elk feest, festival, bedrijfsevenement of bruiloft. Met ons vriendelijke personeel en een scala aan heerlijke toppings, maken wij van uw evenement een culinair avontuur, dat uw gasten nooit zullen vergeten.

Waarom voor ons kiezen?:

1. Unieke Smaakervaring: Onze hotdogs zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en worden vers bereid. Met een keuze aan verschillende worsten en vegetarische opties, is er voor iedereen iets lekkers te vinden.

2. Toppings: Onze kraam komt compleet met een overvloed aan toppings, van klassieke mosterd en ketchup tot gewaagde opties, zoals zuurkool en gefrituurde uien. Uw gasten kunnen hun hotdog aanpassen zoals ze willen.

3. Professioneel Personeel: Ons toegewijde personeel zorgt voor een vlotte bediening, zodat u u kunt concentreren op genieten van uw evenement. Ze zijn vriendelijk, snel en professioneel.

Hotdogkraam
hotdogkraam

Neem contact op

Neem gerust voor al uw vragen contact met ons op. Wij zijn 5 dagen in de week telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 16:00 uur op 033-7370015. Ook zijn wij te bereiken via info@kokcateringservice.nl