Boek uw Hotdogkraam bij kokcateringservice

Op zoek naar een smakelijke en leuke toevoeging aan je evenement? Zoek niet verder! Onze hotdogkraam is de ultieme keuze voor elk feest, festival, bedrijfsevenement of bruiloft. Met ons vriendelijke personeel en een scala aan heerlijke toppings, maken wij van je evenement een culinair avontuur dat je gasten nooit zullen vergeten.

Waarom voor ons kiezen?:

1. Unieke Smaakervaring: Onze hotdogs zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en worden vers bereid. Met een keuze aan verschillende worsten en vegetarische opties, is er voor iedereen iets lekkers te vinden.

2. Toppings: Onze kraam komt compleet met een overvloed aan toppings, van klassieke mosterd en ketchup tot gewaagde opties zoals zuurkool en gefrituurde uien. Je gasten kunnen hun hotdog aanpassen zoals ze willen.

3. Professioneel Personeel: Ons toegewijde personeel zorgt voor een vlotte bediening, zodat jij je kunt concentreren op genieten van je evenement. Ze zijn vriendelijk, snel en professioneel

Hotdogkraam
hotdogkraam

Neem contact op

Neem gerust voor al uw vragen contact met ons op. Wij zijn 5 dagen in de week telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 16:00 uur op 033-7370015. Ook zijn wij te bereiken via info@kokcateringservice.nl