“Wie zijn wij? Even voorstellen”

Wie zit er achter Kok Cateringservice ?

Even voorstellen, wij zijn Annette Luijer en Chris Kok. Samen met ons team draaien we met passie en plezier ons bedrijf.

Al op jonge leeftijd begonnen wij te werken in de horeca. Al snel sloeg het virus toe. Inmiddels hebben we samen al meer dan 50 jaar ervaring en zoeken voortdurend naar nieuwe uitdagingen.

Al op 15-jarige leeftijd begon Chris in een cafetaria te werken waar ook veel aan catering werd gedaan. Op 27-jarige leeftijd startte hij samen met zijn vrouw een eigen cafetaria/cateringbedrijf.

Annette kwam bij ons op 15-jarige leeftijd in dienst en startte op 23-jarige leeftijd naast haar fulltime baan een eigen ontbijtservice vanuit onze cafetaria. Zij wilde namelijk ook de smaak van een eigen bedrijf proeven.

Na ruim 20 jaar hebben we onze zaak overgedragen aan een trouwe werknemer. Annette besloot om er nog een jaar te blijven, maar dan toch echt een eigen cateringbedrijf te starten. Dit groeide snel en zij vroeg Chris om in het bedrijf te stappen. Dat resulteerde in het bedrijf Kok Cateringservice.

Wij zijn gevestigd in Amersfoort en verzorgen van daaruit onze cateringactiviteiten.

Kok Cateringservice is uitgegroeid naar een bedrijf dat catering en partyservice verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven, klein en groot, formeel en informeel. We passen ons aan en zorgen ervoor dat u geniet.

We hebben met veel zorg onze website zo compleet mogelijk voor u gemaakt. Mocht u toch nog iets missen, neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Neem contact op

Neem gerust voor al uw vragen contact met ons op.
Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 18:00 uur op het nummer 033-7370015
Ook zijn wij te bereiken via de email dit kan op info@kokcateringservice.nl

Neem contact op